Acasă Actualitate Andi Moisescu, şeic în Ţara taxelor

Andi Moisescu, şeic în Ţara taxelor

126
0
DISTRIBUIȚI

Ce Decameronul, ce O mie şi una de nopţi! România are un potenţial de poveste, iar atunci când se va naşte un autor priceput, lumea se va putea delecta cu antologia în zeci de volume România, ţara taxelor! Fin observator al lucrurilor ce se petrec în jurul lui, Andi Moisescu face în ediţia din 7 martie a emisiunii Apropo Tv, introducerea capodoperei nescrise încă.

Poate că nu mai miră pe nimeni că României îi place să exceleze. La taxe, în mod special. Cum statutul de “ţara cu cele mai multe taxe din Europa” începea să fie din ce în ce mai demodat, România începe să se reprofileze şi să se îndrepte spre cel de “ţara cu cele mai scrântite taxe”. Şi cum Europa este mult prea mică pentru ambiţiile unei ţări atât de determinate, în curând lumea toată i se va aşterne la picioare. Din categoria best of, echipa Apropo nu va omite să trateze cum se cuvine taxa pe fast food, taxa pe vapoare, stabilită de edilii din Sibiu, sau taxa pe focuri de artificii.

Subiect savuros, comentatori aşişderea. Petre Roman, unul dintre invitaţii lui Andi Moisescu din această duminică, a declarat: “După opinia mea şi potrivit experienţei mele de om politic şi de conducător de Guvern, nu găsesc altă explicaţie decât aceea că fiecare taxă, fiecare impozit este însoţit de o şpagă. Trebuie să existe şpăgile astea”. Bobo de la Fără zahăr şi Oreste încearcă să găsească alte explicaţii, nu mai puţin spumoase, însă.

DISTRIBUIȚI