Acasă Actualitate Andi Moisescu, nostalgic dupa anii 80

Andi Moisescu, nostalgic dupa anii 80

180
0
DISTRIBUIȚI

Daca adolescentii contemporani vor tresari peste ani si ani la auzul cuvintelor Hi5, Counter Strike, sau i-Pod, exista o generatie intreaga care a crescut alaturi de branduri autentice romanesti, unele dintre ele prezente si astazi pe rafturile supermarketurilor, altele incadrate in categoria “a fost odata ca niciodata”.

Duminica, 24 mai, de la ora 14:00, Andi Moisescu si Apropo Tv readuc in sufletul telespectatorilor Pro Tv marcile pur romanesti de odinioara. Doar cu o generatie in urma, copiii cresteau vinjos cu bomboane Cip, mestecau de zor guma Gumela, se spalau pe dinti cu pasta Cristal si plecau la scoala incaltati cu cei mai cool adidasi de la vremea respectiva: Pionierul.  Smecherul cartierului nu era cel care asculta manele cu geamul dechis la masina, ci cel care avea bicicleta Pegas si o mai imprumuta din cind in cind si celor care erau inca in stadiul in care isi bateau parintii la cap sa le achizitioneze una. De la Pegas la “motorul” Mobra era un singur pas, dar cine reusea sa-l faca prindea de-un picior succesul la fete. Asul din mineca unui cuceritor veritabil era nimeni alta decit ciocolata. Ciocolata cu rom, evident.

Andreea Esca, Stefan Banica, Sorin Oprescu, Razvan Exarhu si Nicolae Guta marturisesc in Apropo Tv amintirile ce-i leaga de brandurile mai sus mentionate.

DISTRIBUIȚI