Acasă Actualitate Anca Turcasiu, job la Kanal D

Anca Turcasiu, job la Kanal D

276
0
DISTRIBUIȚI

Anca Ţurcaşiu va fi amfitrioana emisiunii concurs de divertisment ‘Iubesc România’, ce va fi difuzata la Kanal D începând cu 27 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20,30.

Show-ul pe care Kanal D l-a pregătit pentru această primăvară este plin de umor şi îşi bazează probele strict pe divertisment, pe momente haioase sau pline de nostalgie din istoria românilor, aducând de asemenea în atenţia publicului hituri din ultimii 30 de ani sau momente sportive celebre.

În concurs vor intra două echipe de celebrităţi, în frunte cu un căpitan la fel de celebru, care se vor înfrunta pe parcursul a şase probe şi vor încerca să îşi demonstreze ‘patriotismul’ răspunzând la cât mai multe întrebări sau încercând să treacă mai multe probe ‘tipic româneşti’. Maria Cârneci şi Alin Oprea vor fi căpitanii care-şi vor conduce echipele în luptă.

Pe tot parcursul show-ului, Daniel Lazăr band va interpreta melodii cunoscute şi va veni în sprijinul celor două echipe pentru a le rotunji conturile la puncte. Cine ghiceşte primul piesa cântată de band are şansa să acumuleze puncte preţioase pentru echipa sa.

Celebrităţile care vor face parte din echipele concurente vor aparţine unor categorii de vârstă diferite, pentru a putea acoperi paleta largă de informaţii din timpul concursului. Va fi un reprezentant al generaţiei de 20 de ani, unul pentru generaţia 30 şi altul pentru cea de peste 40 de ani. ‘Cine ştie cele mai multe lucruri despre personalităţile din sport? Cine este cel mai tare când vine vorba de istoria filmului şi a televiziunii româneşti? Cine e cel mai bazat în istorie? Pe parcursul celor şase runde vom avea şansa să aflăm acest lucru’ – promite Kanal D.

Întrebările ultimei runde sunt despre viaţa de zi cu zi a românilor. Astfel, publicul, împărţit şi el în două tabere, va avea posibilitatea să îşi susţină echipa favorită nu doar prin aplauze şi încurajări, ci şi prin răspunsuri la întrebări şi trăind emoţia alături de vedetele lui.

Moderator imparţial, Anca Ţurcaşiu va trebui să supravegheze ca lupta din platou să fie dreaptă iar micile ‘şmecherii’ tipic româneşti să nu poată influenţa rezultatul final, căci premiul de la sfârşit este foarte ‘motivant’, chiar dacă valoarea lui este mai mult simbolică.

sursa: Agerpres

foto: Click!

DISTRIBUIȚI