Acasă Actualitate Anahi, in direct cu fanii din Romania

Anahi, in direct cu fanii din Romania

128
0
DISTRIBUIȚI

De Ziua Femeii, Anahi va răspunde întrebărilor celor mai împătimiţi fani ai săi din România, în direct la Poveştiri de Noapte, luni, pe 8 martie, de la orele 22.30.

 
Anahi va intra în direct prin telefon din Mexic la Poveştiri de Noapte, unde va sta de vorbă cu prezentatorii emisiunii, Cabral şi Mircea Solcanu şi cu câţiva dintre fanii ei prezenţi în studio. Înainte de concertul său de la Bucureşti, care va avea loc pe 13 martie la Sala Palatului, Anahi a pregătit un moment cu totul şi cu totul special pentru fanii sai. Actriţa şi cântăreaţa, care se afla în Chile la momentul la care s-a produs devastatorul cutremur, le va povesti telespectatorilor cum a trecut prin acele clipe înspăimântătoare. Mai mult decât atât, Anahi va vorbi despre primul său album solo de la destrămarea RBD, „Mi Delirio”.
Pentru  prima dată în cariera solo, Anahi va susţine un concert extraordinar la Bucureşti, pe 13 martie la Sala Palatului, eveniment ce face parte din turneul mondial de promovare a albumului „Mi Delirio”.

DISTRIBUIȚI