Acasă Actualitate Ana Maria Prodan, profesoara

Ana Maria Prodan, profesoara

143
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, studentii din facultatile cu profil economic, tehnic si administratie publica au aflat de la personalitati secretul unei cariere de succes in cadrul seminarului “Tinerii conteaza! ”.

Bogdan Baltazar (fost Presedinte BRD, in prezent consultant financiar), Monica Tatoiu (femeie de afaceri) si Ana Maria Prodan (prima femeie impresar in fotbal din Romania), in calitate de lectori i-au invatat pe tineri secretele reusitei profesionale in conditiile actuale ale pietei muncii. Evenimentul a fost moderat de Gianina Corondan.

Fie ca se vor angaja in structurile statului, in structuri europene sau in companii multinationale, tinerii trebuie sa acorde o maxima importanta factorilor motivanti in alegerea traseului profesional.

Seminarul, prin povestea fiecareia dintre personalitatile prezente si-a propus sa ii invete pe studenti modul in care trebuie sa se prezinte la un interviu pentru a castiga increderea si respectul angajatorului, precum si conduita pe care trebuie sa o adopte pentru a-i ajuta in evolutia profesionala.

Seminarul “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine!” face parte din campania “2 X mai” si s-a desfasurat in doua etape; prima manifestare a avut loc pe 22 mai, si in cadrul acesteia studentii au aflat cum pot pune bazele propriilor afaceri cu bani putini, dar si ce responsabilitati presupune statutul de lider.

„Printre voi sunt cu siguranta oameni care s-au nascut cu talentul de a conduce, de a organiza. Nu lasati pe nimeni sa va distruga acest dar. Luati atitudine, implicati-va, pentru ca voi puteti fi liderii de maine. Ca europarlamentar am fost in grupul de initiativa care a lansat ideea programului european Erasmus pentru tinerii intreprinzatori. Acesta este unul dintre instrumentele eficiente prin care inteligenta si creativitatea voastra vor fi rasplatite.”, declara Monica Iacob-Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului.

DISTRIBUIȚI