Acasă Actualitate Ana Maria Prodan: Oana Zavoranu s-a demitizat in 10 minute

Ana Maria Prodan: Oana Zavoranu s-a demitizat in 10 minute

221
0
DISTRIBUIȚI

Reactia Anei Maria Prodan nu s-a lasat mult timp asteptata. Starnita de declaratiile Oanei Zavoranu, care a declarat ca impresara vine la emisiuni doar pe 500 de auro, Ana Maria Prodan a declarat pentru Gardianul: „Pacat, m-a dezamagit, imi era draga Oana, dar s-a demitizat in 10 minute, prin circul pe care l-a facut”.

“Am ramas blocata de reactiile Oanei, mai ales ca noi am avut o relatie destul de buna. Nu ma asteptam sa faca asemenea magarie. Pe 19 septembrie, cei de la OTV au venit sa filmeze la noi acasa, de ziua lui Laurentiu. In mod normal, nu as fi acceptat asta, era un moment intim de familie, dar am facut-o pentru Oana. Apoi, m-au invitat sa merg si la emisiunea Oanei, unde urma sa fie prezentat si reportajul. Dar eu chiar atunci urma sa plec in Rusia si le-am spus ca nu pot veni decat daca ma platesc, pentru ca pierdeam bani daca nu plecam din tara. Nu am cerut o suma clara, a ramas sa discutam in functie de bugetul lor, iar unul din reporterii cu care am discutat a tras concluzia ca ar fi vorba cam de 500 de euro. Cred ca am aparut destul gratis la TV si am dreptul sa cer bani ca sa fiu prezenta intr-o emisiune sa fac rating. Ei bine, cand Oana a auzit ca pretind bani, a refuzat sa mai difuzeze reportajul filmat. Si a urmat apoi balacareala din emisiunea ei de miercuri.”

Ana Maria Prodan a mai adaugat ca Oana Zavoranu este cunoscuta pentru scandaluri, prin care vrea sa-si faca audienta, iar ea nu vrea sa fie atrasa intr-unul.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI