Acasă Actualitate Ana Maria Ferentz, Lavinia si Ladies, modele pentru micutii academicieni

Ana Maria Ferentz, Lavinia si Ladies, modele pentru micutii academicieni

207
0
DISTRIBUIȚI

Prezenta sambata la un eveniment caritabil prilejuit de  Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer la care a participat impreuna cu Lavinia şi fetele de la Ladies (Ank şi Ianna), Ana Maria  Ferentz a impresionat micutii academicieni prin prestatia ei, dar si prin eleganta.

“Academia copiilor” a fost invitata de catre organizatori sa ofere un spectacol destinat sensibilizarii oamenilor cu privire la dramele  ingozitoare traite de copii nevinovati, din cauza cancerului.

Prichindeii s-au achitat mai mult decat onorabil de aceasta sarcina, acoperind un progam de peste 4 ore, pentru care au fost rasplatiti cu aplauze de catre public, dar si de catre artistii prezenti la spectacol care au avut eleganta de a-i invita pe scena, alaturi de ei pe micutii “competitori”.

Echipa celor de la „Academia Copiilor” a decis să lanseze, în data de 10 aprilie, în premieră, concursul „Mini Top Model România”, la care pot participa copii cu vârsta între 3 şi 15 ani.

Micutii artisti au fost fascinati de prezenta Anei Maria Ferentz, a Laviniei si a fetelor de la Ladies, solicitandu-le sfaturi si punandu-le intrebari despre tinuta, mers, prezenta scenica.

„Mulţi părinţi şi profesori ne-au atras atenţia că nu există un concurs pentru copii care au calităţi de model sau fotomodel, a declarat Irina Haideţ, director al Academiei Copiilor. Am decis că este momentul să organizăm o  competiţie naţională a copiilor care ştiu să demostreze că scena şi podiumul sunt locuri în care se simt bine, unde îşi pot etala personalitatea. Oltenia şi-a desemnat deja participanţii la concurs, urmând ca în celelalte regiuni să avem preselecţii. Există însă şi varianta înscrierii prin intermediul site-ului Mini Top Model”.

DISTRIBUIȚI