Acasă Actualitate Alo! Alo!…MTV says hello!

Alo! Alo!…MTV says hello!

172
0
DISTRIBUIȚI

In weekend-ul din 19 – 20 decembrie, intitulat “Alo! Alo!…MTV says hello!” prezentat de VJ Oana, MTV va difuza 20 de topuri cu cele mai bune 10 piese ale fiecarui an scurs de la revolutie. De asemenea, MTV realizeaza si o retrospectiva a celor mai importante momente din ultimii 20 de ani! Invitati sa analizeze evolutia artistilor, dar si cele mai semnificative evenimente media din anii post-decembristi, sunt Dan Bitman, Tataee, Grasu XXL, frumoasa cantareata ELLA, Guess Who, Spike.

De asemenea, invitatii vor impartasi telespectatorilor MTV  experientele lor de dupa revolutie si vor comenta tot ceea ce s-a intamplat marcant in tara noastra dupa ‘89, precum: desemnarea imnului national “Desteapta-te romane”, Caritas- cea mai mare inselatorie romaneasca si modul in care aceasta i-a afectat pe romani, dar si lansarea postului de radio ProFM Bucuresti. Nu va fi uitata nici cea mai buna performanta a echipei nationale, nici momentul in care Gheorghe Hagi devine erou national sau lansarea canalului PRO TV, pe 1 decembrie 1995, zi in care Andreea Esca isi intampina telespectatorii cu celebrul salut: “Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!”. Vor fi amintite si comentate perioadele in care ia amploare muzica dance, cand trupe ca Genius, Class, Suie Paparude, BUG Mafia isi fac aparitia, iar slagarele lor ajung astfel sa zguduie toate cluburile din tara. Invitatii vor face o trecere in revista si a eclipsei totale de soare din 1999, dar si a anului 2000, primit cu suspiciune de cei care se temeau ca va aduce sfarsitul lumii. Mentionata va fi si cea mai buna prestatie a Romaniei la Eurovision, dar si momentul lansarii primei telenovele, “Numai Iubirea”, la postul Acasa TV, ce a avut milioane de fani.

Vedetele invitate in weekendul “Alo!Alo!…MTV says hello!”, de la MTV, vor comenta si aparitia celui mai tare videoclip romanesc de pe YouTube, “Taran in Spania”, dar si  scoaterea vizei Schengen. Va fi reamintit si debutul emisiunii “Dansez pentru tine”, precum si faptul ca din 2007 romanii se pot mandri ca fac parte din UE. Invitatii vor explica daca si cum s-au lasat influentati de criza economica, dar si de moartea marelui artist pop, Michel Jackson.

DISTRIBUIȚI