Acasă Actualitate Alina Radu, sarut fierbinte cu o femeie

Alina Radu, sarut fierbinte cu o femeie

473
1
DISTRIBUIȚI

eMulte.ro va prezinta fotografiile cu scenele sexy ale Alinei Radu alaturi de o alta femeie, in timpul filmarilor unui videoclip.

Fosta asistenta a justitiarului Lazarus a fost invitata sa filmeze alaturi de cantaretul francez Quentin Mosimann in ultimul sau videoclip, pentru single-ul „Toc Toc”. Intr-una dintre scenele videoclipului, Alina Radu, care a jucat rolul unui critic de film, s-a sarutat cu o alta femeie, aceasta din urma interpretand-o pe Kim Basinger. Pentru aceasta scena s-a filmat timp de doua ore, din cauza figurantilor din platou care nu se puteau concentra asupra rolurilor lor, privirile lor fiind atintite asupra celor doua frumoase aflate in ipostaze sexy. Sarutul primit de la Kim Basinger a facut-o pe Alina sa se transforme dintr-un critic de film foarte serios intr-o femeie cu mult sex-appeal.

Alina traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Catalin, cu care este locuieste de mai bine de trei ani, acesta dovedind ca are foarte multa incredere in iubita lui. Astfel, focoasa bruneta a acceptat propunerea celor de la FHM, Alina realizand pentru numarul din luna octombrie un pictorial super sexy.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU