Acasă Actualitate Alina Radu lupta pentru postul de asistenta la emisiunea „Lazarus Show”

Alina Radu lupta pentru postul de asistenta la emisiunea „Lazarus Show”

272
2
DISTRIBUIȚI

Luis Lazarus a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru noua sa emisiune de la Kanal D “Lazarus Show”, ce va debuta pe micile ecrane, luni, 4 mai, de la orele 22.00.

Platoul este pregatit, decorul e pus la punct pana la ultimul detaliu, cazurile asteapta nerabdatoare in dosare sa fie luate de pe rafturi si rezolvate, iar Luis este intr-o forma de zile mari. Luni, vor fi invitate in emisiune si doua dintre aspirantele la titlul de asistenta a lui Lazarus in show-ul lui de seara. Fosta asistenta a lui Mihai Morar, Alina Radu si una dintre finalistele Testului de meteo la Kanal D, Roxana Curelea se vor intrece in a demonstra ca sunt cele mai potrivite pentru a ocupa postul oferit de Luis. Fetele au fost puse la teste inca de saptamana aceasta, cand li s-a dat ca tema propunerea la sedinta de redactie a unor subiecte interesante pentru emisiune. Apoi, daca subiectele lor vor fi viabile fetele vor fi trimise pe teren pentru a-si demonstra calitatile de reporter de investigatie.

Lazarus declara ca este pregatit si ca abia asteapta sa fie din nou in direct pe sticla: “Am emotii, insa unele constructive. Mai degraba dependenta de adrenalina ma face sa fiu nerabdator in asteptare serii de luni. Am pregatit cazuri, am inceput anchete, sursele mele s-au pus in miscare. Sunt sigur ca o sa va placa ce veti vedea: cautarea adevarului, intrigi, dezvaluri, subiecte incendiare. Ce mai!  Sunt pregatit sa fac show!” spune “justitiarul” Luis Lazarus.

Update: Post pe care l-a si castigat. Citeste aici despre Alina Radu la Lazarus Show

DISTRIBUIȚI