Acasă Actualitate Alina Radu amenintata de Sidonia in emisiunea lui Lazarus

Alina Radu amenintata de Sidonia in emisiunea lui Lazarus

218
1
DISTRIBUIȚI

In editia de miercuri a emisiunii “Lazarus Show”, asistenta lui Luis Lazarus, Alina Radu a fost amenintata de vrajitoarea Sidonia.

Avand ca tema pentru emisiune “Vrajeli de vrajitoare” Alina Radu, noua asistenta a vedetei Kanal D, a mers cu camera ascunsa la mai multi presupusi clarvazatori, ghicitori pentru cateva sedinte de consiliere ezoterica printre care si casa vrajitoarei Sidonia. Vrand sa afle adevarul despre presupusa vrajitoare, ea merge cu o problema leagata de dragoste in casa acesteia tocmai pentru a afla “rezolvarea”.

Pe baza inregistrarilor prezentate in emisiunea lui Lazarus, intrand in legatura telefonica directa, Sidonia confirma faptul ca nu este ea in casa ci o ucenica de-a ei, ba mai mult ea sustine ca nu o cunoaste pe Alina Radu. Incercand sa afle adevarul, Luis Lazarus ii spune Sidoniei sa aduca argumente daca femeia care apare in casa ei este o ucenica sau o impostoare. Vazand ca este atacata din mai multe parti si incoltita, se pare ca Sidonia incepe sa lanseze mesaje de amenintare la adresa asistentei lui Lazarus, dupa spusele Alinei Radu si avocatului Tonel Pop, prezenti in platoul emisiunii.
Pentru a afla noi dezvaluiri in cazul vrajitoarei, nu ratati viitoarele editii ale emisiunii “Lazarus Show”, de luni pana joi, de la ora 22:00, numai la Kanal D.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU