Acasă Actualitate Alina Radu a devenit prima asistenta a lui Lazarus

Alina Radu a devenit prima asistenta a lui Lazarus

144
1
DISTRIBUIȚI

In editita de marti a emisiunii „Lazarus Show”, ora 22:00, gazda emisiunii a desemnat-o pe Alina Radu prima asistenta cu drepturi depline dintre cele patru viitoare partenere de platou.

Dupa ce sute de fete s-au prezentat la castingul pentru emisiunea „Lazarus Show”, spre dezamagirea vedetei Kanal D, niciuna dintre fetele prezentate nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui, Lazarus declarând că a sperat că-şi va găsi sufletul pereche pentru emisiune. Dintre toate candidatele, gazda emisiunii a ales cateva finaliste pe care le-a invitat in emisiune si le-a supus unor probe de lucru, urmand ca pe viitor sa le aleaga pe cele mai potrivite.

Alina Radu este prima care a resusit sa demonstreze ca are calitatile si abilitatile  pe care Luis Lazarus le doreste pentru postul de asistenta si reporter de investigatie dupa ce a trecut prin mai multe probe si munca de teren.

In urmatoarele editii, Luis Lazarus va desemna si celelalte trei castigatoare ale titlului de asistenta.

Urmariti „Lazarus Show”, o emisiune care va prezinta cazuri fierbinti, incitante si incendiare, de luni pana joi, de la ora 22:00, numai la Kanal D.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU