Acasă Actualitate Alina Puscau s-a distrat in „The Week”

Alina Puscau s-a distrat in „The Week”

170
0
DISTRIBUIȚI

Aflată pentru o scurtă vizită în România, Alina Puşcău s-a revăzut cu câţiva prieteni în clubul The Week!

Clubul *The Week* a fost locul ales de fotomodelul internaţional Alina Puşcău, singura romanca de pe coperta Playboy USA, pentru a se revedea cu câţiva prieteni şi pentru a petrece câteva ore în compania lor, dar şi a muzicii de calitate! Aflată pentru o scurtă vizită în România, Alina i-a lăsat cu răsuflarea tăiată pe cei aflati in *The Week* în momentul în care şi-a făcut apariţia, pentru că celebrul fotomodel nu este doar imposibil de neobservat, ci şi de o frumuseţe uimitoare!

Alina Puşcău nu este insa singura vedetă care s-a distrat în *The Week. *Seară de seară, în club petrecăreţii s-au putut distra cot la cot cu Claudia Pavel, care a sustinut un show live de exceptie, cele două bune prietene Giulia şi Bianca Ioniţă, Adina de la Heaven, Anca Badiu, Laurenţiu Duţă, Gabi Huiban, Adi de la Akcent, Florin de la Hi-Q. Cu aşa gaşcă de artişti unul şi unul, Antonio Fabrizi, cel care dă tonul petrecerilor de karaoke, “Live Piano Session”,  nu a întâmpinat nici o dificultate în a încinge atmosfera. Ispitiţi de italianul care face show în *The Week * artiştii autohtoni au arătat că pot susține concerte live indiferent de moment.

*The Week * nu a dus nici acum dorul aniversărilor, pentru că artistul Gabi Huiban şi-a sărbătorit aici ziua de nastere.

DISTRIBUIȚI