Acasă Actualitate Alina Petrescu ii inlocuieste la Observator pe Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta

Alina Petrescu ii inlocuieste la Observator pe Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta

74
4
DISTRIBUIȚI

Incepand cu data de 22 februarie, Alina Petrescu ii va inlocui pe Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta, la pupitrul Observatorului de la ora 19, la Antena 1.

Tanara jurnalista a fost desemnata sa ii inlocuiasca pe Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta, ca masura impusa de catre consilierii americani ai trustului din Baneasa.

Alina Petrescu a prezentat impreuna cu Andrei Badin emisiunea „News  Magazine”, difuzata la Antena 3. Andrei Badin a felicitat-o pe fosta co-prezentatoare pentru noul pas in cariera si a marturisit ca Alina este unul dintre cei mai buni moderatori din cadrul Antenei 3.

Dupa sapte ani petrecuti la cea mai importanta editie a Observatorului, Sandra Stoicescu va continua, deocamdată, emisiunea „Q&A” de la Antena 3, iar Lucian Mandruţă pregăteşte de ceva timp două proiecte, unul dintre ele pentru Antena 1.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Alina Petrescu e una dintre putinele figuri educate, decente si elegante din presa romaneasca. Este o exceptie pe ecranele stirilor: de la aspectul fizic – frumusete de o simplitate rafinata – la atitudine si la stapanirea limbii romane (si nu numai). De cate ori este ea pe ecran parca respiri usurat.

    Ce diferenta fata de Mandruta (si chiar si de Sandra Stoicescu) !

    Bravo! O miscare inspirata.