Acasă 'Round da world Alexander McQueen s-a drogat înainte sa-si ia viata

Alexander McQueen s-a drogat înainte sa-si ia viata

102
0
DISTRIBUIȚI

Designerul britanic Alexander McQueen s-a spânzurat, la începutul acestui an, după ce a luat un amestec de cocaină, tranchilizante şi somnifere, potrivit raportului Institutului de medicină legală din Westminster (Marea Britanie), informează Mediafax citand bbc.co.uk.

Alexander McQueen s-a sinucis la trei ani după ce prietena sa apropiată, Isabella Blow – care l-a scos din anonimat şi l-a ajutat să devină celebru – şi-a luat viaţa..

„Echilibrul minţii sale a fost perturbat”, a declarat medicul legist Paul Knapman, care a indicat suicidul drept cauză a morţii.

Alexander McQueen suferea de depresie, anxietate şi insomnie. Designerul britanic a mai avut câteva tentative de sinucidere ratate, iar în mai şi iunie 2009, McQueen s-a aflat la un pas de moarte, în urma unor supradoze de droguri.

Stephen Pereira, psihiatrul lui Alexander McQueen, a declarat că celebrul designer acuza puternice stări de depresie şi că se simţea izolat după prezentarea de modă care marca încheierea perioadei de lucru la colecţiile sale.

Potrivit raportului oficial al poliţiei britanice, Alexander McQueen a luat o cantitate „considerabilă” de cocaină şi de somnifere şi o cantitate mică de tranchilizante înainte de a sinucide, în februarie 2010.

DISTRIBUIȚI