Acasă Actualitate Alessandro Safina, indragostit de Nadia Comaneci

Alessandro Safina, indragostit de Nadia Comaneci

59
0
DISTRIBUIȚI

Considerat de mii de femei un barbat extrem de sexy, tenorul italian Alessandro Safina a facut, in adolescenta, o pasiune arzatoare pentru Nadia Comaneci.

 “Eram atat de indragostit de Nadia, incat daca as fi intalnit-o, as fi ramas fara respiratie “, marturisea de curand Alessandro unor prieteni apropiati.

“M-a cucerit in timpul transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Nadia m-a impresionat cu executiile ei perfecte, era stralucitoare, eleganta si puternica, un star absolut.

Incepand de-atunci, asteptam cu nerabdare orice competitie internationala de gimnastica ce se transmitea la televizor, in speranta ca voi reusi sa o mai vad pe Nadia. Abia intr-un tarziu au priceput si parintii mei de unde a dobandit baiatul lor de 14 ani asa o pasiune pentru gimnastica”, spune Alessandro zambind strengareste.

Deşi a colindat lumea în lung şi-n lat, fermecatorul Alessandro Safina nu a avut ocazia să o cunoască, personal, pe Nadia, dar este de părere că „nu este timpul pierdut” .

Alessandro Safina va sustine al doilea concert in Romania la Sala Palatului din Bucuresti, pe 2 noiembrie 2009.

DISTRIBUIȚI