Acasă Actualitate Adriela Morar a batut Europa in vacanta de iarna

Adriela Morar a batut Europa in vacanta de iarna

121
0
DISTRIBUIȚI

Adriela Morar s-a plimbat în vacanţă de iarnă prin Europa, de la Budapesta pînă la Ascona. Împreună cu prietenii Adriela a profitat de fiecare zi de vacanţă pentru a vedea locuri noi şi pentru a se distra. „M-am grăbit anul acesta să plec aşa că pe 20 decembrie eram deja în drum spre Budapesta, un oraş minunat unde de altfel ne-am oprit câteva zile. Deşi era cam frig nu am vrut să stăm în cameră aşa că ne-am plimbat şi am făcut poze. Apoi am pornit spre Viena unde am prins Ajunul Crăciunului”, povesteşte Adriela.

Pentru frumoasa actriţă şi prietenii ei, Crăciunul a fost prilej de a vizita o locaţie inedită. “Seara de Crăciun ne-a prins în Germania, într-un sătuc pitoresc cu doar 7 case situate la 40 de kilometri de Munchen. Căsuţa în care sta mama prietenilor noştri are o poveste foarte frumoasă. În fiecare zi în curtea casei venea o vulpe pe care gazdele o hrăneau ca pe un animal de companie. Ni s-a părut foarte amuzant ca în loc de pisică o bătranică dintr-un sătuc din Germania hrănea o vulpe”, spune amuzată Adriela.

Vacanţa Adrielei a continuat cu cîteva zile de schi în staţiunea germană Garmish. Aici Adriela s-a bucurat de soare, de zăpadă şi e o interpreteazăde amabilitatea celor din jur. „Eu schiez  încă din copilărie dar nu am mai fost pana acum niciodată pe o pîrtie în afara ţării. Experienţa de la Garmisch a fost absolut fabuloasă, erau foarte multe pîrtii, am prins vreme superbă iar prietenii mei cu greu m-au convins să ma dau jos de pe schiuri”, spune rîzand Adriela.

După schi, Adriela s-a urcat la volan şi a plecat spre Lago Maggiore, o staţiune italiană unde, împreună cu prietenii, avea să petreacă Anul Nou. “Acolo este  un lac imens de 60-66 de kilometri şi în fiecare zi  plecam din casă şi ne plimbam pînă nu mai puteam. In seara de Anul Nou prietenii noştrii au vrut să mergem într-o staţiune, Palanzza, unde, cu un an în urmă, ei au prins un minunat foc de artificii. Pe 31 decembrie, la miezul nopţii, noi eram acolo, cu şampanie, coifuri în cap şi suflători gata să dam piept cu mulţimea. Cînd colo nu era nimeni aşa că am făcut singuri atmosferă. A doua zi însă am plecat în Ascona, o statţiune elvetiana de lux, unde am prins un foc de artificii superb de jumatate de oră. Ascona mi s-a părut cea mai frumoasă staţiune de iarnă. Orasul era plin de doamne îmbrăcate în blănuri scumpe şi maşini de lux”, adauga Adriela.

Aventura Adrielei Morar prin Europa s-a oprit la Cluj, unde s-a întors în grabă, pe 3 ianuarie pentru a-i face o surpriză tatălui ei care-şi sărbătorea ziua de naştere. Acasă însă surpriză: ”Tata nu era. Am gonit prin Ungaria să ajung să îi spun la mulţi ani la timp, am intrat la 2 noaptea în casă, încet să-l surprind şi am dat doar de fratele meu care mi-a spus că părinţii s-au decis să-şi prelungească vacanţa şi nu s-au întors încă acasă. Asa că cea susprinsă am fost, la final, eu”, spune amuzată Adriela.

DISTRIBUIȚI