Acasă Actualitate Adriano renunta la fotbal pentru familie, prieteni si Brazilia

Adriano renunta la fotbal pentru familie, prieteni si Brazilia

152
0
DISTRIBUIȚI
Atacantul brazilian Adriano, jucatorul lui Inter Milano, este decis sa renunte pentru o vreme la fotbal, motivul invocat de el fiind acela ca nu este fericit in Italia.
‘Nu stiu dacă voi sta o zi, două sau trei luni fără joc. Vreau sa ma gandesc bine la viitorul carierei mele, deoarece nu sunt fericit in Italia, unde traiesc sub presiune de la 18 ani. Ma simt cel mai bine în Brazilia, alături de familie si prietenii mei si am luat aceasta decizie gandindu-ma doar la fericirea mea. S-au scris multe lucruri neadevarate despre mine, insă vreau sa va spun că nu sunt nici bolnav, nici mort, dupa cum vedeti, si nimeni nu ma poate impiedica sa vizitez comunitatea in care am crescut'”, a anuntat fotbalistul intr-o conferinta de presa.
In ciuda declaratiilor facute de jucator, presa braziliana a notat ca Adriano sufera, dupa despartirea de iubita sa, modelul brazilian Joana Machada. Mai mult, se pare ca el a fost vazut în ultimele zile în compania unor prieteni din copilărie, traficanţi de droguri, într-un cartier sărac din Rio de Janeiro, în care fotbalistul şi-a petrecut copilăria.
DISTRIBUIȚI