Acasă Actualitate Adrian Haiduc si-a vazut visul cu ochii

Adrian Haiduc si-a vazut visul cu ochii

160
0
DISTRIBUIȚI

Adrian Haiduc se numara printre putinii oameni ale caror vise devin realitate. Designerul tocmai a primit certificatul care atesta inregistrarea recordului sau mondial.

adrian haiduc wr „Cand eram mic, le ziceam tuturor ca vreau sa ajung in Honolulu… Toata lumea radea si imi zicea ca Honolulu e la capatul lumii, insa acest vis mi s-a implinit. Un alt vis din copilarie mi-a fost insuflat de catre un profesor, care ne spunea ce importanta e istoria, asa ca mi-am dorit foarte mult sa ajung intr-o carte in care se scrie istorie… si iata ca sunt in World Records Book, care e o carte a istoriilor de performanta”, a marturisit Adrian pentru eMulte.ro.

Cat despre proaspatul sau record, Adrian Haiduc ne-a declarat ca este bucuros ca in aceeasi saptamana, un roman si un concept romanesc, Dacia, au intrat in cartea recordurilor: „Sunt roman si e normal sa ma mandresc ca duc numele Romaniei in Cartea Recordurilor cu aceasta performanta, fiind primul designer de bijuterii din lume care si-a lansat colectia la cea mai mare altitudine.” 

Asa cum a mai afirmat, designerul este hotarat sa nu se opreasca aici: dupa aer, vine apa…

Am putea sa zicem ca lui Adrian Haiduc i se aplica proverbul „Ai grija de ceea ce iti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca”, insa cu siguranta, talentul si perseverenta de care a dat dovada au constituit un plus pentru el. 

 

Foto: Robert Dohar

 

DISTRIBUIȚI