Acasă Actualitate Adrian Enache=mincinosul mincinosilor, sau vrabia malai viseaza

Adrian Enache=mincinosul mincinosilor, sau vrabia malai viseaza

53
0
DISTRIBUIȚI

Cantaretul cantaretilor s-a transformat in mincinosul mincinosilor, din dorinta de a-si face publicitate!

De cand sufera Adrian Enache de mitomanie? Si are cumva „minciunica gogonata” legatura cu criza, (de orice fel ar fi ea, financiara, a varstei, etc)? Ultima „scapare” a artistului e ca a declarat prin presa si pe blogul personal ca va fi imaginea firmei Toyota: “Adrian Enache se plimbă, de ieri, cu o maşină nouă, un Lexus RX 450h în valoare de 75.000 de euro. Interpretul va folosi autoturismul până săptămâna viitoare, când îşi va primi maşina a cărei imagine va deveni: Toyota Land Cruiser. Până atunci, Enache va folosi “hibridul”, pe care l-a ridicat ieri de la reprezentanţă şi care l-a impresionat de la prima «cheie»”, conform Libertatea.

Pentru ca domnul Enache a luat un Lexus in drive-test pentru doua zile si s-a fotografiat langa masina, sustinand ca va fi noua imagine Toyota, am intrebat si noi mai departe, pentru a afla daca pe cantaret l-a lovit atat de bine norocul.

Ei bine? Iata si raspunsul oficial al reprezentantilor Toyota: “Domnul Adrian Enache nu este imaginea modelului Toyota Land Cruiser sau a altui brand Toyota. Nu au existat niciun fel de discutii intre reprezentantii Toyota Romania si domnul Adrian Enache in vederea incheierii unui parteneriat de imagine.
Dansul este un client important si apreciat al Toyota Romania, fapt pentru care ii multumim. In masura in care Toyota Romania va incheia asemenea contracte in viitor, va vom informa, asa cum am facut-o si in trecut, pe cale oficiala.”

Intre timp, Enache si-a dat seama de monumentala gafa si a sters articolul de pe blog in care anunta ca va fi imaginea firmei Toyota, insa noroc cu Google.

adrian enache toyota zelist

Iar daca divul se astepta ca Toyota sa ii daruiasca masina in schimbul publicitatii, probabil ca artistul poporului mai are ceva de asteptat…

Concluzionand, domnule Enache, daca ati angajat pe cineva care v-a sfatuit sa mintiti, dati-l afara, iar daca ideea v-a apartinut… mai cititi titlul inca o data!

Sursa: divadecarton.blogspot.com

Foto: ring.ro


DISTRIBUIȚI