Acasă Actualitate Adina Buzatu – un zambet de milioane

Adina Buzatu – un zambet de milioane

133
1
DISTRIBUIȚI

Cea mai performanta si luxoasa clinica dentara din Romania si-a deschis ieri portile la Bucuresti. Situata in centrul capitalei, mai precis in zona Unirii, clinica Art Implant se diferentiaza de celelalte clinici existente deja pe piata prin aparatura de ultima generatie, combinarea serviciilor medicale stomatologice cu cele de estetica faciala la preturi accesibile oricarui om si un ambient care poarta amprenta celebrului creator Versace ce te duce cu gandul la orice altceva decat la clasicul cabinet stomatologic.
Imaginea clinicii Art Implant este nimeni alta decat cunoscuta stilista Adina Buzatu. Alegerea managerilor Art Implant de a isi asocia imaginea cu stilista Adina Buzatu nu este una intamplatoare ci este motivat prin faptul ca in afara de un zambet perfect si o dantura ingrijita, Adina Buzatu este recunoscuta pentru seriozitatea si profesionalismul sau.
Numerosii invitati prezenti la evenimentul de lansare Art Implant au apreciat la unison ca, fara niciun fel de exagerare, aceasta este cea mai luxoasa clinica pe care au vazut-o, iar o parte dintre acestia si-au facut deja programaari pentru consultatii si chiar tratamente. Printre vedetele prezente la eveniment s-au aflat si Catalin Botezatu, Oana Roman venita impreuna cu Ana Maria Prodan si Codrin Stefanescu, cantareata Ana Gheorghe, designerul Mihai Albu, Tania Budi, Ion Craciunescu, Bianca Elena Constantin Miss Universe Romania, cantareata Delia venita impreuna cu iubitul ei, Florin Moldoveanu, cunoscutul make-up artist Mirela Vescan si multi, multi altii.

DISTRIBUIȚI