Acasă Actualitate Adina Buzatu declanseaza ofensiva impotriva kitch-ului

Adina Buzatu declanseaza ofensiva impotriva kitch-ului

138
3
DISTRIBUIȚI

Proaspat intoarsa de la Florenta, unde a avut loc Pitti Uomo – targul ce lanseaza in avanpremiera  tendintele internationale ale modei masculine, Adina Buzatu a decis sa ia atitudine si sa lupte pentru a schimba, odata pentru totdeauna, obiceiurile tipic estice ale unora dintre barbatii romani ajunsi in fata altarului.

Este adanc impamantenit pe plai mioritic faptul ca tinuta unui mire trebuie sa fie neaparat lucioasa, in dungi argintii / aurii, cu pietre si obligatoriu din amestec sticlos cu polyester. Si culmea, ele de obicei  costa nejustificat de mult. Toate aceste lucruri au determinat-o pe cunoscuta stilista sa iti ofere serviciile in mod gratuit tuturor acelora care vor sa imprumute din stralucirea hollywood-iana  pariind insa pe eleganta simpla. Astfel toti cei care doresc pot fi consiliati personal de catre apreciata stilista, cu o programare prealabila la oricare dintre magazinele Trends by Adina Buzatu sau ii pot trimite acesteia un email prin intermediul site-ului www.adinabuzatu.ro . Foarte important este faptul ca aceasta oferta a Adinei nu este conditionata absolut deloc de achizitionarea vreunei tinute Trends by Adina Buzatu , stilista considerand ca nu este important de unde este cumparata tinuta atata vreme cat este de calitate. Desi  in general calitatea costa ceva mai mult, Adina este convinsa ca in acest caz lucurile vor sta exact invers: mirii anului 2010 isi vor achizitiona tinute de o calitate exceptionala cu o cheltuiala mai mica.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Desi,locuiesc in Timisoara si puteam sa merg la Budapesta sau Viena sa-mi cumpar costumul de mire,sotia m-a convins sa mergem la Bucuresti la magazinul doamnei Adina Buzatu de unde am achizitionat atat costumul cat si pantofii.A fost o tinuta deosebita si de o foarte buna calitate. Am fost foarte multumit de alegerea facuta.Important este si faptul ca ajustarile necesare sunt facute tot de echipa doamnei Adina Buzatu,astfel incat ai certitudinea ca hainele sunt ca si „turnate”.Masurile personale(cu tot cu ajustari)sunt stocate intr-o baza de date iar acum cand am nevoie de ceva doar sun si primesc acasa coletul.Nu se mai pune problema de asorteuri pentru ca stilul propus de doamna Adina m-a convins,ete o imbinare a elegantei calitatii si bunului gust!

  2. AM INCERCAT SI PE ALT SITE CER SCUZE EU SUNT PERSONA POTRIVITA GARANTAT PENTRU FUNCTIA DE CONDUCATOR AUTO PRIN COLABORARE AM EXPERIENTA 20 DE ANII SINT DE O SEROZITATE MASIMA AM STAT 21 DE ANI LA M A NP SECTIEA PROTOCOL DE STAT STIU CUM SA MA COMPORT NUS PRETENTIOS POSED SI SUF PROPIU PENTRU TRANSPORT NOU PLACE SA AM O PREOCUPARE SI MIA PLACUT CUM ATI EXPUS PUNCTELE DE VEDERE LA DAN DIACONESCU IN DIRECT AS DORI UN INTERVIU SI VETI VEDEA CA MA ACEPTATI GARANTAT ASTA MIA FOST PROFESIA INAITE TRANSPORT IN SIGURANTA A PERSONELOR INCREDINTATE IN MASINA VA MULTUMESC ANTICIPAT