Acasă Actualitate Adelin Petrisor expune fotografii la metrou

Adelin Petrisor expune fotografii la metrou

86
1
DISTRIBUIȚI

Reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu vor prezenta bucurestenilor in 32 de fotografii o lume desenata in imagini triste sau vesele, calatorii interprinse pe urmele unei realitati care nu este accesibila oricui.

Luni, 25 mai 2009, reporterii speciali Realitatea TV ii asteapta pe bucuresteni in statia de metrou Universitate pentru vernisajul expozitiei foto: “Expus la Realitate. Viata de trimis special”.


“Cred ca de multe ori fotografia este mai interesanta decat imaginea in miscare. Sper ca macar una dintre fotografiile din expozitie sa transmita oamenilor ceva special. Daca se intampla asa,inseamna ca sunt un fotograf amator fericit!”, a declarat Adelin Petrisor. Fotografiile nu sunt calculate si cu atît mai putin, nu a existat timp pentru a fi regizate. Adelin, Mirela si Cristian au imortalizat momente si au creat poze precum realitatea. Uneori mai luminoase, alteori mai putin luminoase. Uneori mai spectaculoase, alteori mai putin spectaculoase. „Expus la Realitate. Viata de trimis special” reprezinta o calatorie printre emotii si ganduri, printre stari si cuvinte nespuse, o calatorie ceinseamna pe scurt viata de reporter special. „Fac meseria asta de 12 ani. Altceva nu stiu sa fac. Cred ca este frumoasa, dar si periculoasa. In astfel de situatii,in astfel de locuri ca cele unde mergem noi, granita dintre viata si moarte poate fi trecuta foarte usor. Poze fac pentru ca sunt pasionat de fotografie. Toate pozele facute de mine sunt si printate pe hartie fotografica. Cred ca am acasa peste 600 de albume cu poze din locurile prin care am fost”, a declarat Cristian Zarescu.

Dincolo de imagini exista emotiile, gandurile si vibratiile din experientele reporterilor speciali Realitatea TV. Afganistan, Venetia, Irak, Marea Britanie, Pakistan, Egipt, Serbia, Egipt, China sau Serbia sunt doar cateva tari cu care Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu au intrat in contact. „Nu cred ca exista reporter special, exista reporter si atat. Special esti pentru ca transmiti din locuri speciale, pentru ca tu esti special…Si atunci acest pretentios special vine de la oamenii care te fac sa te simti special, de la subiectele altfel…”, a povestit Mirela Voicu.

1 COMENTARIU