Acasă Actualitate Adela Popescu a filmat o scena de amor cu Mihai Petre avand...

Adela Popescu a filmat o scena de amor cu Mihai Petre avand mana in ghips

136
0
DISTRIBUIȚI

Aniela Elefterios (Adela Popescu) si Radu Vulturesco (Mihai Petre) traiesc o noapte pasionala de iubire in episodul de miercuri, 7 aprilie al serialului “Aniela”.

Adela Popescu a filmat aceasta secventa de dragoste in perioada in care a avut mana in ghips ca urmare a accidentului pe care l-a suferit pe partia de schi, in vacanta de iarna. Secventa a fost filmata cu mare grija, iar ghipsul actritei nu va fi sesizabil. “A doua secventa de dragoste dintre Aniela si Radu se intampla intr-o perioada in care cei doi se inteleg foarte bine. Ineditul scenei a constat in faptul ca eu aveam inca mana in ghips si trebuia sa filmez  in asa fel incat sa nu se vada. Dar a mai intervenit o problema, cada era plina cu apa, iar ghipsul nu trebuia sa se ude. Cu grija la atatea lucruri, pana la urma, tot s-a udat putin, asa ca dupa aceasta secventa, pentru ca urmau si altele, a trebuit sa usuc ghipsul cu feonul vreo trei ore, apoi m-am intors la treaba”, spune Adela Popescu, interpreta Anielei Elefterios.

Mihai Petre, actorul care il interpreteaza pe Radu Vulturesco, povesteste: “Stateam intr-o cada destul de mica si trebuia sa ne tot sucim in conditiile in care Adela avea mana in ghips. In ciuda tuturor lucrurilor la care trebuia sa fim atenti, ne-am relaxat si a iesit foarte bine. Secventele de genul acesta sunt ca o coregrafie, iar antrenor este regizorul”.

DISTRIBUIȚI