Acasă Actualitate Actrita Andreea Patrascu, absolventa de master la A.S.E.

Actrita Andreea Patrascu, absolventa de master la A.S.E.

85
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Patrascu, interpreta lui Nutzi din serialul “Aniela”, a absolvit cu brio examenul final al masterului in “Managementul Sistemelor Bancare”, un program prestigios de studii post-universitare din cadrul Academiei de Studii Economice.

Timp de un an de zile Andreea Patrascu a imbinat actoria cu studiile postuniversitare si nu i-a fost usor. Pe platourile de filmare Andreea a avut tot timpul o carte la ea. Dupa o perioada intensa actrita s-a prezentat in fata comisiei de evaluare foarte bine pregatita si cu o lucrare de dizertatie bine pusa la punct. “Perioada premergatoare finalizarii cursurilor a fost deosebit de aglomerata, cu filmari de dimineata pana seara si studiu intens noaptea. Si asta pentru ca a trebuit sa sustin si toate examenele ultimului semestru, sa-mi redactez si lucrarea de dizertatie in paralel. In elaborarea lucrarii, experienta de doi ani si jumatate in banca mi-a fost, bineinteles, de mare ajutor”, povesteste Andreea.
Sustinerea examenului nu a fost un moment atat de usor, dar experienta din televiziune i-a fost de mare ajutor actritei. “Bineinteles ca emotiile au existat, dar cred ca am reusit sa mi le stapanesc cu brio in momentul in care am pasit in sala in care ma astepta comisia de evaluare. Am invatat sa-mi stapanesc emotiile de la filmare, inca de la “ Inima de tigan”, si asta m-a ajutat foarte mult. Cred ca am facut treaba buna, comisia a apreciat lucrarea si prezentarea mea”, spune interpreta lui Nutzi din “Aniela”.
Cu toate ca are un program foarte incarcat la filmarile pentru “Aniela”, Andreea Patrascu se gandeste sa inceapa un nou master, de aceasta data in actorie: “Am ramas tare in urma cu somnul, dar sper sa recuperez acum. Si sunt decisa sa fac asta repede, pana nu ma hotarasc sa ma inscriu la un alt master, in actorie de data aceasta, tot m-am obisnuit cu programul asta in ritm alert”, spune amuzata Andreea.

DISTRIBUIȚI