Acasă Actualitate Actorul George Ivascu i-a invitat la Teatrul Metropolis pe Dragos Bucureci si...

Actorul George Ivascu i-a invitat la Teatrul Metropolis pe Dragos Bucureci si Laura Belecciu

127
0
DISTRIBUIȚI

Actorul George Ivascu este gazda lui Dragos Bucurenci si a Laurei Belecciu la Teatrul Metropolis si  ii va inveseli la inceput de 2010, pentru ca tot anul sa le mearga bine.

Subiectul primei editii a emisiunii „Buna ca viata” din 2010 este buna dispozitie. Rasul are efect terapeutic, fiind asociat cu buna dispozitia si starea de bine. Teatrul de comedie, filmele, benzile desenate sau spectacolele de stand-up comedy sunt prezentate in cadrul emisiunii ca surse de buna dispozittie si chiar sanatate.

Invitatul emisiunii este actorul George Ivascu.  Dupa numeroase roluri de comedie in teatru, film si televiziune, George Ivascu a pus bazele primului teatru de proiecte din Romania, Metropolis, unde promovaza umorul si buna dispozitie. George Ivascu le-a povestit lui Dragos si Laurei despre rolurile lui de comedie, cat de usor este sa faci publicul sa rada si ce anume ne face sa radem si a invitat telespectatorii sa mearga mai des la teatru.

Alaturi de teatru, filmele sunt o alta sursa de ras, iar Hanno Hoefer, unul dintre regizorii „Amintirilor din epoca de aur” vorbeste despre umor in perioada comunista si cum i-a ajutat rasul pe romani sa supravietuiasca acestei perioade. Viitorul umorului este reprezentat de stand-up comedy si webcomics. Cele mai cunoscute personaje de webcomics, benzi desenate online, sunt Fredo si Pidjin, porumbeii malefici creati de Eugen Erhan si Tudor Muscalu, care au cucerit internetul cu aventurile lor prin care incearca sa provoace sfarsitul lumii.

In finalul emisiunii, Dragos si Laura invita telespectatorii sa rada cat mai mult, sa se simta bine la un spectacol de stand-up comedy. Succesul acestor spectacole se datoreaza publicului si comediantului, in aceeasi masura, iar Teo de la Trupa Deko va impartasi cateva din secretele spectacolelor.

Foto: Bogdan Grigore