Acasă Actualitate Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”

Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”

907
3
DISTRIBUIȚI

Au inceput filmarile la o noua telenovela, marca Promance International

Pe 11 mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”, un lung-metraj marca Promance International, companie a MediaPro Pictures, ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV. Timp de o saptamana, echipa de filmare se va afla in capitala Frantei unde State (Gheorghe Visu), Flacara Potcovaru (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea) si Stiven (Octavian Strunila) sub indrumarea regizorilor Iura Luncasu si Larry Maronese isi continua povestea deja cunoscuta telespectatorilor din productiile “Inima de tigan” si “Regina” difuzate de ACASA TV.

Povestea lui State Potcovaru a inceput la Paris si nu putea sa se continue in alta parte. El revine asadar in orasul de pe malul Senei insa cu un alt statut si alte planuri. De altfel, toate aceste lucruri determina o serie intreaga de incurcaturi si intamplari pe care telespectatorii ProTV le vor descoperi in aceasta toamna.

Filmarile pentru noul lung-metraj se desfasoara in locatii celebre ale Parisului, cum sunt podul Alexandre III sau prestigioasa Universitate de la Sorbona. Pentru Gheorghe Visu, Carmen Tanase si Doinita Oancea nu este prima oara cand filmeaza la Paris, dar sunt foarte entuziasmati sa revina pe malurile Senei pentru acest nou proiect. Toti cei patru actori sunt incantati de aceasta continuare a povestii si de faptul ca vor mai petrece un timp alaturi de personajele pe care le interpreteaza de mai bine de doi ani de zile.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. il iubesc pe state si pe flacara si as vrea sa am si eu caietele alea cu voi din regina. imi pare foarte rau ca a murit gheoeghe dinica lam iubit si pe el pe toti actorii si condoliante din pate mea si a familiei mele. as vrea dc se poate sa imi bagati idu meu de mess in lista voastra de mess adresa mea de mess este dcioana cu litere mici va tog frumos si pupatii va rog pe toti actorii care au jucat in regina si rugatii si pe ei sa isi bage aidiu meu va rog frumos.pwp:*:*:*:*:*:*:*:*:*va urez succes si va iubesc pe toti si inca o data condoliante familiei dinica.va iubesc:-h:-h