Acasă Actualitate A aparut prima televiziune dedicata informarii juridice a populatiei

A aparut prima televiziune dedicata informarii juridice a populatiei

108
0
DISTRIBUIȚI

Incepand de luni, 8 februarie, a fost lansata online prima televiziune dedicata informarii juridice a populatiei, „Juridic TV”. „Programul este de 24 de ore din 24”, au declarat reprezentanţii casei de avocatură Coltuc, care finanţează proiectul.

Emisiunile cuprinse in programul televiziunii Juridic TV vin cu noutati absolute:

Curtea Poporului este singura emisiune din Romania care prezinta viata reala intr-un proces, realty show. Prima emisiune vorbeste despre un ligitiu privind nerealizarea unui site de cumparaturi. Acuzatii reciproce, minciuni, numai dvs. puteti decide cine are dreptate. Dati solutia scriind pe adresa de email curteapoporului@juridictv.ro.

Imagini judecata: se vor filma si se vor inregistra procese din Bucuresti. Emisiunea este inregistrata si prezenta in real time pe site.

Specialistii Juridic Tv: la prima emisiune va raspunde intrebarilor dvs. doctor primar cardiolog Coltuc Valentin. In emisiunile urmatoare vom avea interviuri din diverse domenii: inginerie, fiscalitate, imobiliare, etc.

Cum se face? Emisiune care ofera consultanta-opinii juridice gratuite. Emisiune live in fiecare luni si miercuri ora 12,00. Puteti pune intrebari invitatului in direct si se va raspunde in direct. Pentru intrebarile la care nu s-a raspuns, va rugam sa scrieti pe adresa de email: office@juridictv.ro.

Nemultumitii de justitie: justitia este bolnava de interese, concluzia este rezultatul unei analize intocmite chiar de judecatori si procurori. Conflictul de interese este principala “boala” a justitiei.

Cazuri CEDO-emisiune saptamanala care raspunde tuturor intrebarilor dvs. referitor la CEDO. Puteti participa la emisiuni completand formularul de pe site sau sa scrieti pe adresa de email: office@juridictv.ro.


Procese vedete: emisiune saptamanala care va prezenta toate procesele vedetelor din saptamana respectiva.

Emisiunea Juridic news-in fiecare saptamana, martea si joia, de la ora 18,00, stirile juridice din saptamana respectiva vor fi prezentate de Dumitrescu Alina si Coltuc Marius.


DISTRIBUIȚI