Acasă Actualitate 700 de persoane din toata tara au venit la preselectia “Dansez pentru...

700 de persoane din toata tara au venit la preselectia “Dansez pentru tine” de la Bucuresti

417
1
DISTRIBUIȚI

Peste 700 de persoane din toate colturile tarii au luat cu asalt Teatrul Nottara din Bucuresti sambata si duminica pentru a-si incerca norocul la preselectia pentru noul sezon “Dansez pentru tine” de la Pro Tv. Chiar daca Romania era acoperita de zapada, iar mijloacele de transport in comun au circulat cu intarzieri mari, romani din multe judete ale tarii s-au prezentat in fata juriului preselectiei in speranta ca vor obtine statutul de concurent in noul sezon din primavara al emisiunii “Dansez pentru tine”.

Edi Stancu, coordonatorul baletului si al coregrafilor emisiunii, Nea Marin Barbu, specialistul in folclor de la “Dansez pentru tine”, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Iulia Vantur au cunoscut sute de romani pasionati de dans care viseaza sa-si ajute o persoana draga. Cei mai multi dintre cei prezenti au marturisit in fata juriului si a celorlalti participanti fie ca sunt victime ale crizei financiare, fie ca au fost evacuati din locuinte sau ca au parintii sau fratii grav bolnavi si viseaza sa poata sa aduca putina lumina in vietile lor si a celor dragi. Altii au dansat in fata juriului preselectiei pentru a avea sansa de a le oferi parintilor sau altor persoane dragi un viitor mai usor, lipsit de probleme si de nesiguranta zilei de maine. Pusi in fata a sute de povesti emotionante, multe dintre ele chiar dramatice, membrii juriului si-au petrecut zilele de preselectie cu ochii in lacrimi.

Amandoua zilele de preselectie s-au terminat tarziu in noapte pentru ca sutele de oameni veniti sa danseze si sa-si spuna cel mai arzator vis sa poata fi ascultati de membrii juriului cu cea mai mare atentie. Cu varste cuprinse intre 14 si 50 de ani, pretendentii la statutul de concurent in noul sezon “Dansez pentru tine”, veniti din Dambovita, Neamt, Dolj, Timisoara, Oradea, Constanta si multe alte judete au stat in sala de preselectii pana la 2 noaptea pentru a convinge juriul si a-i incuraja pe ceilalti concurenti.

Indiferent cat de trista le-ar fi fost povestea de viata si cat de mari le-ar fi fost emotiile, toti concurentii au izbucnit in hohote de ras si in aplauze cand printre ei si-a facut aparitia Jean de la Craiova alaturi de partenera sa de la “Dansez pentru tine”, Sandra Neacsu. Dupa ce au castigat marele premiul in ultimul sezon al competitiei visurilor, Jean si Sandra au venit sa-i incurajeze pe cei care indraznesc sa viseze si sa creada in sansa lor.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU