Acasă Actualitate ”Politist, adjectiv”, marea surpriza la TIFF

”Politist, adjectiv”, marea surpriza la TIFF

236
0
DISTRIBUIȚI

Marea surpriza a TIFF-ului sibian si, probabil, una dintre cele mai asteptate proiectii din cadrul festivalului de la Sibiu, filmul „Politist, adjectiv” va fi proiectat vineri, 12 iunie 2009, incepand cu ora 22.00, in curtea Colegiului National Samuel von Brukenthal.

Cel de-al doilea lung metraj semnat de Corneliu Porumboiu, premiat la editia din acest an a Festivalului de la Cannes cu Premiul FIPRESCI si Premiul Juriului sectiunii „Un certain regard” si in cadrul TIFF Cluj cu Trofeul Transilvania, va fi prezentat publicului sibian intr-un cadru special, in prezenta actorilor Vlad Ivanov, Irina Saulescu si Ion Stoica. La finalul proiectiei, publicul va avea ocazia sa le adreseze intrebari actorilor din distributie.

Filmul „Mamut” care era trecut in programul initial in acelasi loc, la aceeasi ora, va fi reprogramat pentru data de 14 iunie, ora 22.00. Pentru mai multe detalii despre restul proiectiilor va rugam sa consultati pagina de web dedicata evenimentului: www.tiff.ro/sibiu

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Transilvania – Sibiu 2009 a debutat ieri, la ora 16.00, cu proiectia filmului „My Marlon and Brando” in centrul Cultural Habitus. Urmatoarea pelicula prezentata in aceasta locatie, „Forever”, o productie slovena, s-a bucurat de un foarte mare interes din partea publicului, numarul celor interesati depasind capacitatea normala a salii (100 de persoane). O alta mare surpriza a fost numarul foarte mare de spectatori care au ales sa vizioneze filmul „Ascunzisul”, proiectat la Teatrul de Vara, o locatie de proiectie cu care publicul de film nu este inca familiar. Cum era de asteptat, main event-ul serii, filmul in care Jean Claude Van Damme isi joaca propriul rol, a atras un numar de aproximativ 250 de spectatori in curtea Colegiului National Samuel von Brukenthal.

DISTRIBUIȚI