Acasă Actualitate ”Happy Hour” revine la Pro Tv

”Happy Hour” revine la Pro Tv

321
0
DISTRIBUIȚI

În prima ediţie din sezon, imagini în exclusivitate cu Narghita, diva ritmurilor indiene din anii ’80, întâlnire de pomină cu State şi dezvăluirile Mariei Ciobanu înainte de procesul fraţilor Dolănescu

Din 7 septembrie, de la ora 17.45, stăpânul aMăruţelor revine la Pro Tv cu forţe proaspete într-un nou sezon “Happy Hour”. Neobositul Măruţă, pus pe şotii şi atent la tot ce se întâmplă în lumea mondenă a României, se pregăteşte să scoată din buzunar aMăruţele la fel de acide şi să dea iama în showbizzul autohton, promiţând multe exclusivităţi, dezvăluiri şi distracţie cât curpinde.
Prima ediţie din această toamnă deschide un sezon cu o întâlnire de pomină: după ce a cumparat Pro Tv-ul, State vine în inspecţie la Happy Hour, iar telespectatorii vor afla pe cine vrea el să păstreze şi pe cine vrea să pună ”pe liber”. Alături de el se vor afla la ”Happy Hour” Carmen Tănase, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Cabral, Bebe Cotimanis, Dana Rogoz, dar şi Babi Minune. Tot atunci se va lansa videoclipul piesei de pe genericul serialului ”State de România”, serial care va debuta la Pro Tv pe 28 septembrie.
În aceeaşi ediţie, cei de acasă vor vedea în premieră, dupa 20 de ani de absenţă de pe scenă, imagini cu celebra Narghita, divă a ritmurilor indiene în anii ’80, prietenă cu Raskapur şi apreciată de Indira Ghandi. Echipa ”Happy Hour a descoperit-o pe Narghita după 20 de ani de când nu a mai urcat pe scenă. Diva a făcut furori în epoca lui Ceauşescu cu vocea şi frumuseţea inconfundabile. S-a spus că a dispărut în condiţii misterioase, dar echipa lui Măruţă a descoperit că Narghita îşi duce acum viaţa respectând mitul tăcerii indiene, despre care se spune că purifică şi eliberează spiritul de păcate. Chiar dacă nu va fi prezentă în platou, telespectatorii ”Happy Hour” o vor putea revedea luni, în exclusivitate în prima emisiune a noului ”Happy Hour”.
Vremea dezvăluirilor în show-ul lui Măruţă o găseşte luni pe Happylica şi pe Maria Ciobanu, o femeie care se află la mijloc, între dragostea pentru fiul ei şi respectul pentru memoria fostului soţ. Măruţă va afla de la celebra interpretă de muzică populară ce are ea de spus înainte de începerea procesului dintre fraţii Dolănescu.
Astfel, într-un decor nou-nouţ, dar cu acelaşi band talentat şi cu o Happylică la fel de confortabilă pentru invitaţii momentului puşi pe confesiuni pe care numai Măruţă le poate smulge, “Happy Hour” promite un sezon care va crea dependenţă. ”Happy Hour va avea grijă şi în acest sezon să aducă în atenţia telespectatorilor personaje dorite, dar şi oameni care n-au fost încă în România. Pe lângă asta, vă pot spune că vom avea un nou decor, aşa cum facem în fiecare nou sezon. Unii dintre noi s-ar putea să-şi schimbe culoarea părului, însă nu şi năravul de a face tot posibilul să placă publicului”, glumeşte prezentatorul ”Happy Hour”. Şi cele două Veveriţe, Alina şi Mădălina, dar şi băieţii din band, recunosc că sunt nerăbdători să acompanieze cu acorduri muzicale înţepătoare subiectele fierbinţi pe care Happylica abia aşteaptă să le afle de la invitaţii săi.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI