Acasă Actualitate ”Happy Hour”: Intoarcerea

”Happy Hour”: Intoarcerea

459
0
DISTRIBUIȚI

Petruţa Cecilia Kupper, românca ce a impresionat Germania cu naiul, este invitata lui Măruţă în prima ediţie din acest an.

De luni, 11 ianuarie, românii au din nou întâlnire cu ”Happy Hour”. Emisunea prezentată de Cătălin Măruţă revine la Pro Tv cu şi mai multe poveşti interesante, dezvăluiri pe care Happylica abia aşteaptă să le afle şi mulţi invitaţi pe cinste. Aflată pentru prima oară în platoul unei emisiuni de televiziune din România, Petruţa Cecilia Kupper, românca ce a uluit Germania cu interpretarea sa la nai în cadrul concursului ”Supertalent 2009”, vine la ”Happy Hour” în prima ediţie din an.
O romancă frumoasă şi extrem de talentată, care a cucerit definitiv Germania: Petruţa Cecilia Kupper, plecată de doar un an din ţară, a cântat miraculos la nai pe scena concursului ”Supertalent 2009”, vrând astfel să vină în ajutorul surorii ei bolnave de schizofrenie. Românca a reuşit să impresioneze până la lacrimi publicul şi membrii juriului acestui concurs şi a câştigat locul al treilea în competiţie. Luni, 11 ianuarie, Petruţa va vorbi cu Cătălin Măruţă despre celebritatea pe care i-a adus-o acest concurs, despre cum s-a schimbat viaţa sa după acea interpretare memorabilă la nai, despre cum a ajuns, din chelneriţă un star, dar şi despre cum plănuieşte să îşi ajute sora de acum înainte. Din studioul ”Happy Hour”, de la 17.45, Petruţa îi va încânta şi pe români cu naiul său fermecat, artă pe care a deprins-o de la maestrul Gheorghe Zamfir, pe care îl consideră mentorul şi modelul ei.
Petruţa Cecilia Kupper are 28 de ani, s-a nascut pe 21 martie 1981, la Sibiu. Românca devenită un star peste hotare îi va povesti lui Măruţă cum a luat decizia de a se înscrie la acest concurs şi cum s-a schimbat viaţa sa de atunci. Petruţa s-a hotărât să participe la emisiunea canalului german RTL pentru a câştiga premiul cel mare şi pentru a-şi ajuta sora bolnavă, rămasă în România. Acum doi ani, Petruţa Cecilia Kupper s-a stabilit în Germania alături de soţul ei, Jens, şi fiica lor de doi ani, Jessica, pentru a avea o viaţă mai bună. Şi asta pentru că în ţară familia lor a trecut printr-o mulţime de probleme. Mama sa locuieşte într-un apartament din Sibiu împreuna cu Elena, unul dintre cei cinci copii ai săi. Ea însăşi bolnavă, se chinuie în fiecare zi cu ea, pentru că Elena suferă de o boală grea şi incurabilă. La patru ani şi jumătate a fost diagnosticată cu schizofrenie. Au urmat vremuri grele pentru întreaga familie. Petruţa s-a înscris în concurs tocmai pentru a-i putea oferi o viaţă mai buna Elenei. Când a ajuns în Germania, Petruţa nu vorbea deloc limba germana, însă a stat acasa un an de zile şi a învăţat tocmai pentru a putea participa la concurs. În România studiase naiul împreună cu Gheorghe Zamfir, pe care îl consideră mentorul şi modelul ei. A fost una dintre cele 37.000 de persoane înscrise în concursul ”Supertalent“, iar juriul a rămas fără cuvinte în faţa pasiunii şi talentului româncei. Petruţa Kupper a luat, pe 20 decembrie 2009, locul III în finala concursului ”Supertalent”. În prezent, a semnat un contract cu Sony Music şi se pregăteşte de lansarea primului album. Petruţa a ajuns, dintr-o chelneriţă într-un restaurant din România, o artistă cunoscută de întreaga Germanie.
Şi tot luni, ”Happy Hour” stă de vorbă în exclusivitate cu mama fotbalistului Bănel Nicoliţă, care a acceptat să povestească echipei lui Măruţă câte-n lună şi în stele despre fiul său celebru.

DISTRIBUIȚI