Acasă Actualitate ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine la Pro Tv

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine la Pro Tv

3486
11
DISTRIBUIȚI

Orice viaţă merită o nouă şansă. Aceasta este lecţia pe care o învaţă toţi cei care calcă pragul emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Din 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro Tv începe un nou sezon despre oameni curajoşi, cu poveşti tulburătoare de viaţă, pentru care salvarea dintr-o existenţă umbrită se găseşte în operaţiile estetice.

victor slav fotoVictor Slav, gazda emisiunii de la Pro Tv, mărturiseşte că a început deja lucrul pentru acest nou sezon, după ce în perioada vacanţei echipa a fost asaltată de zeci de mii de poveşti tulburătoare ale unor oameni care visează să îşi schimbe viaţa în bine. ”Am început deja filmările şi am cunoscut oameni cu poveşti emoţionante, sensibili, dar curajoşi, oameni foarte diferiţi, de vârste şi profesii diferite, femei şi bărbaţi deopotrivă, care au în comun dorinţa de a scăpa de complexe pentru o existenţă normală. Pot sa vă spun că în acest sezon telespectatorii Pro Tv vor avea parte de întâlniri impresionante, atât de emoţionante încât şi nouă ne-au dat lacrimile pe platourile de filmare. Nu vor lipsi însă nici surprizele, pentru că ne dorim ca fiecare participant al acestui show să aibă o întâlnire specială cu oglinda şi familiile lor”, mărturiseşte Victor Slav.

Ca şi în sezonul trecut, Victor va fi alături pas cu pas de aceşti oameni, îi va însoţi la consultaţiile medicale, îi va vizita în perioada de recuperare şi va pune la cale împreună cu echipa emisiunii întâlniri emoţionante pentru pacienţi. Medici specialişti de top şi tehnologii moderne vor contribui la schimbările spectaculoase prin care vor trece persoanele de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii prezentate de Victor Slav aduce din această toamnă pe micile ecrane poveşti de viaţă cu adevărat tulburătoare, impresionante şi emoţionante. Fie că se luptă cu multe kilograme în plus, fie că s-au năcut cu malformaţii care le îngreunează existenţa de zi cu zi, fie că sunt complexaţi de anumite aspecte ale înfăţişării lor sau au rămas cu grave defecte în urma unor accidente, fie că sunt tineri sau în vârstă, femei sau bărbaţi, toţi cei care ajung la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” primesc şansa unei vieţi normale, bucuria unui zâmbet victorios sau confortul unei siluete normale.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII

 1. Stimată redacţie,

  Mă numesc Mihaela Condur şi de curând am împlinit 31 de ani. Am urmărit chiar de la început emisiunea ,,Frumuseţe pe muchie de cuţit’’ şi m-am hotărât să vă scriu şi eu povestea mea.
  Totul a început acum 30 de ani. Când m-am născut aveam o pată pe faţă care mi-a distrus viaţa. Suntem două surori gemene, iar sora mea nu are nimic. Părinţii mei m-au dus la doctor pentru a vedea ce am, iar doctorii au constatat că sub acea pată se afla puroi. Când au tăiat pata pentru a scoate puroiul mi-au secţionat nervul facial, părinţii mei nu şi-au dat seama ce au făcut doctorii, iar când au realizat a fost prea târziu. De atunci a început un adevărat calvar. Când am crescut şi am realizat că sunt urâtă şi toţi oamenii mă priveau mai ciudat şi comentau, am început să mă închid în mine. Toată familia mea suferea lângă mine, sora mea nu ieşea nicăieri şi nu vroia să-şi facă nici un prieten de teamă să nu mă supere că după mine nu se uita nimeni. Frăţiorul meu la fel. Şi aşa a trecut timpul şi am terminat liceul. La vârsta de 18 ani am mers prima oară la doctor la Cluj, la Târgu Mureş şi mi-au spus că nu au ce să-mi facă. Apoi am mers la Bucureşti la ,,Spitalul de Chirurgie Estetică Reparatorie şi Arsuri’’ unde m-a operat doamna doctor Elena Marincea. Au urmat alte operaţii la Bucureşti apoi la Iaşi ( în total 7 operaţii). Mai întâi mi-au făcut un lifting facial, apoi mi-au ridicat puţin colţul ochiului pentru a putea închide mai bine ochiul. După aceea mi-au luat un tendon de la picior, apoi de la mână şi mi l-au pus pe faţă . Acum e mai bine faţă de cum eram, dar tot urâtă mă consider.
  În urmă cu 3 ani m-am căsătorit şi am o fetiţă superbă. Lucrez în cadrul învăţământului fiind educatoare. Mi-aş dori foarte mult să mă pot privi într-o oglindă şi să spun : Sunt frumoasă!
  Din cauza acestui defect am avut de suferit mereu şi încă sufăr, soţul meu mi-a zis o dată la supărare că sunt aşa de urâtă că nici nu mă pot uita în oglindă.Aceste vorbe îmi sună mereu în ureche, am încercat să uit, dar nu pot. Dacă soţul meu care zice că mă iubeşte îmi face astfel de reproşuri oare ceilalţi oameni din jurul meu ce gândesc? Nu ştiu dacă mă puteţi ajuta, dar totuşi încerc, poate cine ştie printr-o minune voi deveni şi eu frumoasă şi voi putea să-mi capăt încrederea în mine.
  Vă mulţumesc din suflet!
  Dacă printr-o minune această scrisoare va fi citită şi voi fi selectată vă las un număr de telefon
  Eu: Condur Mihaela : 0749634235

  Cu stimă şi respect,
  Mihaela Condur

 2. buna tuturor. sa va spun de ce am apelat la dumneavoastra, am o verisoara din partea sotului are 22 ani si de la un vaccin banal facut cind era mititica iau aparut niste noduli pe corp inestetici. nu stiu cum se numeste boala pt ca mi-a fost rusine sa o intreb. si-ar dori foarte mult sa poarte vara o bluzic adecoltata sau sa mearga la plaja dar din cauza acelor ganglioni nu se poate expune ii este pur si simplu rusine si intradevar lumea o privesc foarte urit cind o vad cu acei ganglioni pe corp. Mi-as dori din suflet sa o vad ” curata pe corp” si sa o fac fericita pt ca mi-a marturisit ca ar vrea sa va scrie dar ii este usine sa se expuna atunci cind va fi pozata daca va fi aleasa.Va rog cititi aceasta rugaminte si ajutati-ma sa ii fac viata mai frumoasa. nr meu de tel este 0766296417. Cu respect MIRELA

  • cred ca faceti ura de rasa am trimis sotia la prselectia din hotele grand e tiganaca dar mai bine ati faci un anuti ca romi nu pot sa vin scurt si la obiect si atuncea poate nu mai e asa multa lume ca de cind va urmaresc numai romini ati selectat sa va fie rusine nesimtitilor orcum o sa va dau si la ziare sa vada lumea ce reclame faceti

 3. buna ziua si eu vam trimis niste mesaje ca am lucrat la negeu fara forme legale si miau dat si fluturasi ca mia retinut impozit si miau spus ca eu detin 2 carnete de munca eu am fost operat in deva la piciorul dreptu si mia spus ca trebuie sa ma operez si la piciorul stang si mai am probleme si cu dinti ca eu nu am nici un venit ca ajutorul social mi la taiat de doua luni eu ce fac in cazul acesta va mulzumesc cu stima si respect nr telefon 0740870553