Acasă Actualitate ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a ajuns la ultima ediţie din acest...

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a ajuns la ultima ediţie din acest sezon

391
0
DISTRIBUIȚI

Pe 15 decembrie, de la 20.30, în ultima ediţie din acest sezon, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” prezintă două poveşti ale unor oameni care au ambiţia de a-şi schimba viaţa şi de a lupta cu toate forţele pentru asta.

Mihai este un tânăr de 19 ani care duce în spate consecinţele unei slăbirii dramatice, iar Daniela este o femeie de 33 de ani pentru care schimbarea înfăţişării este singura cale spre o nouă viaţă. Pentru amândoi, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” este şansa la o existenţă normală.

Mihai a avut până acum un an aproape 200 de kilograme. A îndurat fel de fel de jigniri, precum şi povara kilogramelor care nu-l lăsau să fie un copil normal. S-a ambiţionat însă foarte tare şi a urmat un regim alimentar foarte dur, a luat pastile şi a făcut sport. Într-un an a slăbit forarte mult, ajungând să cântărească 80 de kilograme. Numai că acest lucru nu l-a făcut să se simtă mai bine, pentru că în urma acestei slăbiri a rămas cu un surplus de piele dizgraţios: practic pielea îi atârnă peste tot, pe abdomen, braţe, fese, picioare. Dacă îşi adună toată pielea de la burtă în faţă, nu poate să o ţină cu ambele mâini. Aceeaşi ambiţie care l-a determinat să slăbească îl va însoţi pe Mihai şi în cabinetele medicilor specialişti de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Tânărul i-a mărturisit lui Victor Slav cu durere în glas că speră că odată înlăturate aceste defecte grave, va putea merge cu prietenii la plajă şi îşi va putea găsi o parteneră de viaţă.

Şi pentru Daniela, cea de-a doua persoană pe care telespectatorii Pro Tv o vor cunoaşte în ultima ediţie din acest sezon, întâlnirea cu medicii este şansa unei vieţi normale. Femeia nu are serviciu, duce o viaţă simplă şi este foarte deprimată. Îi lipsesc dinţii din faţă (mai are doar câteva cioturi), pe care din lipsa banilor nu a reuşit să îi pună. Nu poate să mănânce şi nici să zâmbească. Se ascunde şi vorbeşte cu mâna la gură. Părinţii nu au lăsat-o să meargă la liceu şi de aceea nu are decât opt clase. Din acest motiv nu îşi găseşte un serviciu bun şi spune că acolo unde nu se pune accentul pe studii, se ia în calcul aspectul fizic. Pe lângă aceste probleme, Daniela mărturiseşte că din cauza nasului mare i se spune adeseori că seamănă cu o vrăjitoare. Este jignită pe stradă şi uneori chiar şi cel cu care îşi împarte viaţa îi spune vorbe răutăcioase. Marţi seară, în ultima ediţie ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” din acest sezon, telespecftatorii Pro Tv vor vedea ce schimbări le sunt rezervate acestor doi oameni şi cu ce emoţii se vor privi ei în oglindă, pentru prima oară după intervenţiile chirurgicale.

Deşi ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” încheie un nou sezon la Pro Tv, echipa emisiunii se află din nou în căutări. Cei care visează la o transformare spectaculoasă şi caută o şansă pentru o nouă viaţă, cei care doresc să scape de complexe pentru o existenţă normală, sunt invitaţi să trimită pe adresa de mail a emisiunii, extreme@protv.ro, povestea lor, motivele pentru care vor să facă schimbarea şi câteva fotografii. Căutările echipei de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” continuă, astfel că fiecare poveste primită va fi citită si analizată împreună cu medicii specialişti de top, iar potenţialii participanţi la un nou sezon vor fi contactaţi.

DISTRIBUIȚI