Acasă Actualitate “Scream Queens ”, show-ul in care 10 actrite se lupta pentru un...

“Scream Queens ”, show-ul in care 10 actrite se lupta pentru un rol in filmul Saw!

239
0
DISTRIBUIȚI

In luna octombrie, MTV iti aduce in premiera “Scream Queens ”, reality-show-ul in care zece actrite se lupta pentru un rol in cel mai nou film de groaza din seria “Saw”! Mai mult, MTV vine cu 3 serii noi noute ale celor mai populare seriale, precum  Fist Of Zen, Where My Dogs At si Fur TV!

Incepand din 7 octombrie, de la ora 22.00, MTV va difuza in fiecare miercuri cate doua episoade din “Scream Queens”, show-ul in care zece fete vor locui in aceeasi casa si vor fi supuse, de catre marii maestrii ai filmelor de groaza, la cele mai horror, dar si la cele mai erotice probe.

Luni, 5 octombrie, de la ora 23.30, MTV iti ofera cea mai noua serie “Fist Of Zen”, un show cu si despre curaj. Fiecare episod va prezenta un grup de cinci prieteni, care vor avea de trecut zece probe grele, date de batranul, dar puternicul Master Zen. Tot el va supraveghea ducerea la bun sfarsit a probelor, avand grija sa puna bete in roate concurentilor. La final, cei cinci eroi pleaca acasa cu banii munciti din greu, dar si cu respectul marelui maestru Zen.
Sambata, 10 oct, de la ora 23.00, MTV prezinta in premiera cea mai noua serie „Where My Dogs At”, comedia animata in care cei 2 caini rataciti, Buddy si Woof (cu vocile lui Jeffery Ross si Tracy Morgan) cutreiera principalele strazi ale Hollywood-ului. Iar de la ora 23.30, vine “Fur TV”, show-ul in care papusile traiesc in lumea oamenilor si sunt gata de orice! Ei trateaza cu dealer-ii de droguri, se intalnesc cu canibalii, scot in oras cele mai tari femei si pot chiar sa se cloneze.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI