Acasă Actualitate “Ramona Gabor are instinct in a mirosi persoanele”

“Ramona Gabor are instinct in a mirosi persoanele”

858
2
DISTRIBUIȚI

(Ina Manta, R.V.)

Ramona Gabor şi-a sărbătorit ziua de naştere sâmbătă. Ina Manta i-a făcut astrogame, cu bune şi cu rele, pentru tot anul 2010.

O persoana cu o natura circumspecta, ambitioasa, impulsiva, perseverenta, independenta, irascibila. Ambitiile sale sociale sunt peste masura potentialului sau, dar lumea este a celor care indraznesc si cum traim vremuri in care adevaratele virtuti sunt perimate, este cu desavarsire o invingatoare. Are instinct in a mirosi persoanele care sunt de incredere, sau pot fi transformate in trepte pentru evolutia sa financiara si sociala. Nu-i place sa traiasca singura, este vital pentru ea sa aiba un partener; deficitul acestei dorinte este ca idealizeaza viata de cuplu, de aici si consecintele de a se trezi dezamagita, nemultumita.
Trateaza iubirea cu prea multa seriozitate si e foarte posibil sa vedem ca-n timp va face acelasi tip de alegere ca si sora sa, un barbat mai in varsta, dar bogat. Cand iubeste este sincera, credincioasa, o romantică incurabila.
Tipul de partener pe care-l atrage este aventurierul, curajosul, cel care indrazneste  sa strabata lumea la picior; este tipul de barbat caruia ii va face placere sa-i faca surprize, ea avand nevoie de “nebunia” lui.
2010 este un an in care calatoriile, comunicarea, rudele, vor fi prioritare si vor cere atentia si  timpul Ramonei. Nu este un an bun financiar, se va putea trezi chiar inselata, pacalita financiar daca nu este atenta ce semneaza. Anul 2011 poate fi un an in care notorietatea si cariera sa joace un rol important pentru aceasta daca in anul 2010 va munci cu rigurozitate.  Este un an in care nu se va intersecta emotional cu  niciun barbat important pentru destinul sau. Iubirea va fi secundara, cariera fiind cea care o va atrage in centrifuga orgoliului realizarii profesionale.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII