Acasă Actualitate “Moartea din Carpati” se bate la “Dansez pentru tine”pa

“Moartea din Carpati” se bate la “Dansez pentru tine”pa

347
0
DISTRIBUIȚI

“Moartea din Carpati” si-a propus sa cucereasca si ringul de la “Dansez pentru tine” in noul sezon al emisiunii care va incepe pe 19 martie, la Pro Tv, nu doar pe cele de local kombat, asa cum si-a obisnuit fanii. Catalin Morosanu, campionul local kombat isi dorea sa participe in noul sezon al competitiei visurilor si are de gand sa castige pentru a-si ajuta partenera sa-si recapete speranta.

Ca orice sportiv de performanta, Catalin isi evalueaza foarte bine plusurile inainte de inceperea concursului: “Atuurile mele sunt felul meu de a fi, faptul ca sunt dispus la sacrificii si ca am mentalitate de sportiv.”. Chiar daca de obicei nu ii este frica de nimeni, campionul Morosanu are un stil de dans care-i da emotii si acela este rumba. Dar apreciatul sportiv are si un stil preferat de dans, insa nu se stie daca acesta va putea fi integrat in concurs: “Stilul preferat este punk, house, stilul Prodigy, pentru ca simt ca ma eliberez.”, marturiseste sportivul.

Participarea in noul sezon “Dansez pentru tine” nu este prima experienta gratioasa a campionului care de-a lungul sezoanelor trecute a mai dansat in ringul visurilor alaturi de Delia Matache si de Gina Pistol pentru a ajuta mai multe cazuri sociale din afara concursului.

DISTRIBUIȚI