Acasă Actualitate “Borcea poate rupe inima unei femei cu poezie”

“Borcea poate rupe inima unei femei cu poezie”

381
0
DISTRIBUIȚI

(Ina Manta, R.V.)

Sâmbătă, dinamovistul a împlinit 40 de ani. Haideţi să vedem ce-i prezic astrele unui Capricorn, născut pe data de 17 ianuarie 1970.

Un  Capricorn romantic? Da! Acesta este domnul Borcea. Cu Venus, in aspect benefic, descoperim o fiinta ale carei ratiuni pragmatice sunt rafinate prin filtru emotional al beneficei Venus. Adevarul este ca trairile sale sunt sclave ale reactiilor de autoaparare si ale ambitiilor sale.
Dragostea la Cristian Borcea este o optiune,  caci domnul Borcea simte ca iubirea poate fii un beneficiu material. Pe intelesul tuturor  acestera inseamna: Cristi stie sa-si aleaga ca partenera de viata o femeie care-i poarta noroc financiar si totodata acea femeie il emotioneaza, ii atinge inima; trebuie spus ca  inima la nativii din Capricorn este ratiunea. Pe Borcea, Venus il imblanzeste si nu poate fi un emotional cenzurat ca majoritatea Capricornilor. Iubirea poate deveni un capat de tara pentru acest nativ.  Aceasta nu inseamna ca nu stie sa-si infraneze pasiunea, abordand tinuta clasica a Capricornului: distanta, diplomatie, raspunsuri cu tact, samd.  Desigur, nu-si dezminte zodiacul.
Ca barbat, d-nul B este un iubit tandru care nu-si etaleaza zgomotos masculinitatea; un senzual,un seducator al secolului XVIII ratacit in plin sec XXI, un sensibil care poate rupe inima unei femei cu poezie – in jargonul de cartier aceasta se numeste, vrajeala. Da, arta din vraja, stie sa faca, iar pentru a ramane barbatul unei singure femei acesta are nevoie de libertate, altfel va aluneca ca pestele.
Anul 2010  pentru Cristi poate fi un an bun daca are intelepciunea de-a deveni ZGARCIT, altfel haosul financiar isi poate spune cuvantul. Neptun a indus cu mreaja sa inca de anul trecut iluzia unor investitii, dar daca anul trecut a fost partial blocat de Jupiter pentru a nu crea degringolada in bugetul lui; anul acesta insa…este un an in care banii se tin in buzunar, altfel consecintele pot fi neplacute. Investitiile  nu fac casa buna anul acesta cu cresterea financiara.  Impulsivitatea si prea multa incredere de sine pot fi sabotorii unor demersuri din care poate scoate bani fara a-i pune la bataie pe ai sai. Daca va fi atent, banii pot venii din anturajul cetatenilor straini.
Mai, octombrie si decembrie, sunt lunile in care poate beneficia de succes in afaceri si la vedere dinamovistul se va arata fericit, insa exista o stare de frustrare interioara, un “ceva” il va nemultumi. Sunt perioade bune financiar daca nu se va arunca in discutii multe si nu se va incurca cu oameni lipsiti de valoare. Ideal este ca-n aceasta perioada sa-si limpezeasca optiunile si sa nu se arunce in mai mult de una ,doua  afaceri pe care sa le poata supraveghea, altfel se va trezi epuizat.  NU TREBUIE SA SE RISIPEASCA PE MAI MULTE PLANURI. Si iar, ma repet: este un an in care zgarcenia il va face bogat.
In luna octombrie se va deschide un nou drum in viata acestui om, este primul moment, urmatoarele vor veni in anul 2011, cand domnul Borcea va incepe sa se schimbe. Este foarte discret transferul de noi valori care se vor naste; este momentul in care va descoperi prietenia veritabila  si va reusi sa obtina reducerea platilor unor impozite. Pentru a beneficia pe deplin de aceasta sansa trebuie sa-si defineasca onest scopul sau in viata; stiu ca suna absurd aceasta afirmatie pentru un barbat asezat si puternic ca d-nul B, dar si “ barbatii plang cateodata…”
In plan emotional nimic important nu-i va destabiliza linistea si va fi un sot cuminte, cu mintea si inima acasa, restul celor plecate izvorasc din datoria sa de a aduce visare si frumusete…
Anul 2011 insa este un an important pentru Cristi Borcea si daca va fi intelept anul acesta, in anul 2011 va fi un invingator si va culege roadele;  notorietatea sa si bunastarea financiara vor cunoaste preaplinul.

foto: antena3.ro

DISTRIBUIȚI